Include in Print View:
Title
Recipe Content
Info
Description
Images
Ingredients
Instructions
Toitumisalane info
Notes
Extended Content
Social Share
Author Bio
Thank You Note
Print
Increase Text
Decrease Text
Aedoad parmesani juustu ja oliiviõliga
Kokkamise aeg
15 mins
Toidukord:
Vahepala
Raskusaste:
Algaja
Portsjoneid:
1
Kaloreid:
Söö kõht täis
Koostisosad
500
g
aedube
60
g
riivitud parmesani juustu
1
tl
võid
2
tl
extra virgin oliiviõli
maitseks
Himaalaja roosat soola
maitseks
pipart
Valmistamisjuhend
1
Keeda oad kergelt soolvees.
2
Pane pannile võid, lisa oad ning prae seni kuni need on valmis.
3
Maitsesta Himaalaja roosa soola ning musta pipraga.
4
Riivi peale parmesani juustu ning piserda peale oliiviõli.
Heikki Mägi
Aitäh sulle :)