Include in Print View:
Title
Recipe Content
Info
Description
Images
Ingredients
Instructions
Toitumisalane info
Notes
Extended Content
Social Share
Author Bio
Thank You Note
Print
Increase Text
Decrease Text
Basiiliku-suvikõrvitsapasta kalaga
Ettevalmistamise aeg
5 mins
Kokkamise aeg
15 mins
Toidukord:
Lõunasöök
,
Õhtusöök
Raskusaste:
Keskmine
Portsjoneid:
1
Eeldatav maksumus:
$ 2
Kaloreid:
Pole vahet :)
Koostisosad
1
suur
suvikõrvits
1
peotäis
beebispinatit
1
heigifilee
(150 g)
1
tl
rohelist pestot
10
kirsstomatit
1
tl
rafineeritud kookosõli
1
tl
võid
Maitseks
Himaalaja roosat soola
4
spl
kohvikoort
2
spl
parmesani juustu
kaunistuseks
basiilikut
Valmistamisjuhend
1
Ribasta suvikõrvits ning prae pannil kergelt läbi
2
Maitsesta soolaga
3
Lisa pesto, kohvikoor, parmesan ning sega kergelt läbi
4
Poolita kirsstomatid ning lisa koos spinatiga suvikõrvitsale
5
Sega läbi ning vajadusel maitsesta
6
Lisandiks prae valge kalafilee võis kuldpruuniks ning serveeri pastaga
Heikki Mägi
Aitäh sulle :)