Include in Print View:
Title
Recipe Content
Info
Description
Images
Ingredients
Instructions
Toitumisalane info
Notes
Extended Content
Social Share
Author Bio
Thank You Note
Print
Increase Text
Decrease Text
Kana-riisisalat avokaadoga
Toidukord:
Lõunasöök
,
Õhtusöök
,
Vahepala
Portsjoneid:
1
Koostisosad
1
peotäis
keedetud valget riisi
(120 g)
100
g
grillitud kanafileed
(võid ka praadida)
0.5
avokaadot
(70 g)
1
peotäis
spinatit
(50 g)
0.5
punast paprikat
(40 g)
1
spl
extra virgin oliiviõli
(15 g)
1
tl
sidrunimahla
(5 ml)
1
spl
kõrvitsaseemneid
(10 g)
maitseks
Himaalaja roosat soola
maitseks
pipart
Instructions
1
Keeda basmatiriis vastavalt pakendi juhistele ja lase jahtuda.
2
Grilli kanarind või prae kuldseks ja viiluta see väiksemateks tükkideks.
3
Haki paprika ja viiluta avokaado.
4
Sega suures kausis kokku keedetud riis, grillitud kana, spinat, paprika ja avokaado.
5
Nirista peale oliiviõli ja sidrunimahl, lisa sool ja pipar ning sega kergelt läbi.
6
Puista peale kõrvitsaseemned.
Kommentaar
Toitumisalane teave (portsjoni kohta):
Valk: 38 g (27.6%)
Kiudained: 8 g
Süsivesikud: 36 g (26%)
Rasvad: 28 g (46.4%)
Glükeemiline koormus
: 9.6
Kogukaal
: 465 g
Ligikaudne hind
: 4.80 €
Vitamiinid ja mineraalid:
C-vitamiin (paprikast ja kurgist)
– toetab immuunsüsteemi ja aitab raua imendumist.
Kaalium (avokaadost ja kurgist)
– oluline vererõhu kontrolli ja vedelikutasakaalu hoidmiseks.
Magneesium (kõrvitsaseemnetest)
– vajalik närvisüsteemi ja lihaste normaalseks funktsioneerimiseks.
Heikki Mägi
Aitäh sulle :)