Include in Print View:
Title
Recipe Content
Info
Description
Images
Ingredients
Instructions
Toitumisalane info
Notes
Extended Content
Social Share
Author Bio
Thank You Note
Print
Increase Text
Decrease Text
Kõrvitsapüreesupp kodujuustuga
Kokkamise aeg
20 mins
Toidukord:
Lõunasöök
,
Õhtusöök
Raskusaste:
Keskmine
Portsjoneid:
1
Kaloreid:
Pole oluline :)
Koostisosad
300
g
kõrvitsat
6
spl
kodujuustu
2
spl
seemnesegu
1
küüslauguküüs
2
päikesekuivatatud tomatit
1
tl
toorjuustu
1
väike
sibul
1
tl
rafineeritud kookosõli
2
klaasi
Vett
1
spl
riivitud light juustu
Himaalaja roosat soola
pipart
piisavalt
vett
Valmistamisjuhend
1
Tükelda kõrvits ja puhasta küüslauk ning prae pannil kergelt läbi.
2
Vala peale vesi ning keeda seni kuni kõrvits on pehme.
3
Maitsesta soolaga.
4
Tõsta blenderisse, lisa kodujuust, päikesekuivatatud tomatid, toorjuust ning mikserda mõnusaks püreeks.
5
Kontrolli maitseid, lisa soola ja pipart.
6
Serveerides lisa riivitud juust ning seemned.
Kommentaar
Glükeemiline koormus 5.9
Heikki Mägi
Aitäh sulle :)