Kreemjas porgandi-läätse-tofu püreesupp kookospiimaga

Portsjoneid: 1 Raskusaste: Algaja
0 Lisa lemmikutesse

Kreemjas porgandi-läätse-tofu püreesupp kookospiimaga

Raskusaste: Algaja Kokkamise aeg 30 mins
Portsjoneid: 1 Eeldatav maksumus: $ 4 Kaloreid: Ei ütle :)

Koostisosad

Kokkamise viis Disabled

Valmistamisjuhend

  1. Kuumuta potis rafineeritud kookosõli keskmisel kuumusel. Lisa hakitud sibul ja küüslauk, prae kuni kuldpruuniks (umbes 5 minutit).

  2. Koori ja tükelda porgandid väiksemateks tükkideks, lisa potti.
  3. Lisa vürtsköömen, kurkum, sool ja pipar. Sega hästi ja prae 2-3 minutit, et maitsed seguneksid.
  4. Lisa punased läätsed ja köögiviljapuljong. Keeda keskmisel kuumusel umbes 15 minutit, kuni läätsed ja porgandid on pehmed.
  5. Lisa kookospiim ja tükeldatud tofu. Lase 5 minutit soojeneda.
  6. Lisa spinat ja eemalda pott tulelt. Püreesta supp saumikseriga ühtlaseks.
  7. Serveeri soovi korral värske koriandriga.

Kommentaar

Toitumisalane teave:

  • Valk: 30 g (umbes 30%)
  • Kiudained: 9 g
  • Süsivesikud: 40 g (umbes 29%)
  • Rasvad: 30 g (umbes 41%)
  • Glükeemiline koormus: 7

Kogukaal kokku: umbes 950 g

Peamised vitamiinid ja mineraalid:

  • Vitamiin A (porganditest): Silmade tervise ja immuunsüsteemi toetamiseks.
  • Raud (läätsedest ja spinatist): Aitab kaasa vere hapniku transportimisele ja energiataseme hoidmisele.
  • Kaltsium (tofust): Tugevdab luid ja hambaid.

Heikki Mägi

Hinda seda retsepti

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Küsi küsimus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

0 Lisa lemmikutesse
Min
0 Lisa lemmikutesse