
0
Lisa lemmikutesse
Kreemjas porgandi-läätse-tofu püreesupp kookospiimaga
Koostisosad
Valmistamisjuhend
-
Kuumuta potis rafineeritud kookosõli keskmisel kuumusel. Lisa hakitud sibul ja küüslauk, prae kuni kuldpruuniks (umbes 5 minutit).
-
Koori ja tükelda porgandid väiksemateks tükkideks, lisa potti.
-
Lisa vürtsköömen, kurkum, sool ja pipar. Sega hästi ja prae 2-3 minutit, et maitsed seguneksid.
-
Lisa punased läätsed ja köögiviljapuljong. Keeda keskmisel kuumusel umbes 15 minutit, kuni läätsed ja porgandid on pehmed.
-
Lisa kookospiim ja tükeldatud tofu. Lase 5 minutit soojeneda.
-
Lisa spinat ja eemalda pott tulelt. Püreesta supp saumikseriga ühtlaseks.
-
Serveeri soovi korral värske koriandriga.
Kommentaar
Toitumisalane teave:
- Valk: 30 g (umbes 30%)
- Kiudained: 9 g
- Süsivesikud: 40 g (umbes 29%)
- Rasvad: 30 g (umbes 41%)
- Glükeemiline koormus: 7
Kogukaal kokku: umbes 950 g
Peamised vitamiinid ja mineraalid:
- Vitamiin A (porganditest): Silmade tervise ja immuunsüsteemi toetamiseks.
- Raud (läätsedest ja spinatist): Aitab kaasa vere hapniku transportimisele ja energiataseme hoidmisele.
- Kaltsium (tofust): Tugevdab luid ja hambaid.