Include in Print View:
Title
Recipe Content
Info
Description
Images
Ingredients
Instructions
Toitumisalane info
Notes
Extended Content
Social Share
Author Bio
Thank You Note
Print
Increase Text
Decrease Text
Krõbe veisekauss
Kokkamise aeg
15 mins
Toidukord:
Lõunasöök
,
Õhtusöök
Raskusaste:
Algaja
Portsjoneid:
1
Kaloreid:
Ei ütle :)
Koostisosad
4
spl
delikatesshakkliha
(150 g)
0.5
avokaadot
3
peotäit
riivitud kapsast
1
tl
võid
2
spl
hapukoort
maitseks
Himaalaja roosat soola
maitseks
pipart
Valmistamisjuhend
1
Prae delikatesshakkliha võis kiirelt krõbedaks.
2
Maitsesta soola ja pipraga.
3
Lisa riivitud kapsas ning prae seni kuni kapsas on sulle sobiva küpsusega.
4
Tõsta kaussi ning serveeri avokaado ja hapukoorega.
Kommentaar
Glükeemiline koormus 1.7
Heikki Mägi
Aitäh sulle :)