Mahlane sea sisefilee röstitud köögiviljadega

Portsjoneid: 1 Raskusaste: Algaja
3 Lisa lemmikutesse

Mahlane sea sisefilee röstitud köögiviljadega

Raskusaste: Algaja Kokkamise aeg 25 mins
Portsjoneid: 1 Eeldatav maksumus: $ 4.5 Kaloreid: Ei tea :)

Koostisosad

Kokkamise viis Disabled

Valmistamisjuhend

  1. Kuumuta pannil 1 tl õli ja prae sea sisefilee mõlemalt poolt kuldpruuniks (umbes 3-4 minutit külje kohta).
  2. Kui liha on läbi küpsenud, maitsesta see soola, pipra ja sinepiga.
  3. Tõsta kõrvale ja lase puhata paar minutit enne viilutamist.
  4. Samal ajal kuumuta teine 1 tl õli ja rösti köögivilju (brokoli, paprika, porgand) pannil, kuni need muutuvad kergelt pruuniks ja pehmeks (umbes 8 minutit).
  5. Maitsesta soola ja pipraga.
  6. Kui köögiviljad on valmis, nirista peale sidrunimahl ja lisa hakitud küüslauk ning Kreeka pähklid, et anda roale veidi tekstuuri ja pähkline maitse.
  7. Serveeri viilutatud sea sisefilee koos röstitud köögiviljadega ja kaunista värskete ürtidega.

Kommentaar

Toitumisalane info (1 portsjon, 550 kcal):

  • Valk: 35% (48 g)
  • Rasvad: 35% (21 g)
  • Süsivesikud: 30% (33 g)
  • Kiudained: 8 g

    Glükeemiline koormus (GK): 5

    Kogus kokku: 400 g
  • Peamised vitamiinid ja mineraalid:
  • C-vitamiin: immuunsuse tugevdamine (paprikast ja brokolist).
  • Kiudained: seedimise toetamine (köögiviljadest).
  • Raud: toetab hapniku transporti veres (lihast).

Heikki Mägi

Hinda seda retsepti

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Küsi küsimus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

3 Lisa lemmikutesse
Min
3 Lisa lemmikutesse