Kuumuta pannil 1 tl õli ja prae sea sisefilee mõlemalt poolt kuldpruuniks (umbes 3-4 minutit külje kohta).
2
Kui liha on läbi küpsenud, maitsesta see soola, pipra ja sinepiga.
3
Tõsta kõrvale ja lase puhata paar minutit enne viilutamist.
4
Samal ajal kuumuta teine 1 tl õli ja rösti köögivilju (brokoli, paprika, porgand) pannil, kuni need muutuvad kergelt pruuniks ja pehmeks (umbes 8 minutit).
5
Maitsesta soola ja pipraga.
6
Kui köögiviljad on valmis, nirista peale sidrunimahl ja lisa hakitud küüslauk ning Kreeka pähklid, et anda roale veidi tekstuuri ja pähkline maitse.
7
Serveeri viilutatud sea sisefilee koos röstitud köögiviljadega ja kaunista värskete ürtidega.
Kommentaar
Toitumisalane info (1 portsjon, 550 kcal):
Valk: 35% (48 g)
Rasvad: 35% (21 g)
Süsivesikud: 30% (33 g)
Kiudained: 8 g
Glükeemiline koormus (GK): 5
Kogus kokku: 400 g
Peamised vitamiinid ja mineraalid:
C-vitamiin: immuunsuse tugevdamine (paprikast ja brokolist).