Include in Print View:
Title
Recipe Content
Info
Description
Images
Ingredients
Instructions
Toitumisalane info
Notes
Extended Content
Social Share
Author Bio
Thank You Note
Print
Increase Text
Decrease Text
Peedisupp hakklihaga
Kokkamise aeg
30 mins
Toidukord:
Lõunasöök
,
Õhtusöök
Raskusaste:
Keskmine
Portsjoneid:
1
Kaloreid:
Ei ole oluline :)
Koostisosad
2
keskmist
peeti
(180 g)
7
spl
delikatesshakkliha
(170 g)
1
porgand
0.5
sibulat
2
spl
hapukoort
maitseks
tilli
2
tl
rafineeritud kookosõli
maitseks
pipart
maitseks
sidrunimahla
Valmistamisjuhend
1
Prae rafineeritud kookosõlis pannil delikatesshakkliha, hakitud sibul ja riivitud porgand.
2
Maitsesta soola ja pipraga.
3
Tõsta potti.
4
Lisa riivitud keedupeet ning vala peale täpselt nii palju vett, kui soovid.
5
Keeda seni kuni koostisosad on pehmed.
6
Maitsesta veel soovi korral nii soola, pipra kui sidrunimahlaga.
7
Serveerides lisa tilli ja hapukoort.
Kommentaar
Glükeemiline koormus 10
Heikki Mägi
Aitäh sulle :)