Include in Print View:
Title
Recipe Content
Info
Description
Images
Ingredients
Instructions
Toitumisalane info
Notes
Extended Content
Social Share
Author Bio
Thank You Note
Print
Increase Text
Decrease Text
Šakšuka
Kokkamise aeg
15 mins
Toidukord:
Hommikusöök
,
Lõunasöök
,
Õhtusöök
Portsjoneid:
1
Kaloreid:
Ei ole oluline
Koostisosad
2
muna
120
g
kikerherneid
2
tl
rafineeritud kookosõli
2
peotäit
lillkapsast
3
spl
toidukoort
(soovi korral laktoosivaba)
3
spl
tomatipüreed
maitseks
Himaalaja roosat soola
maitseks
Santa Maria Tikka masala maitseainesegu
Valmistamisjuhend
1
Tükelda lillkapsas ja prae pannil rafineeritud kookosõlis kergelt läbi.
2
Lisa tomatipüree, kikerherned ja toidukoor.
3
Maitsesta soola ja pipraga.
4
Raputa peale Himaalaja roosat soola ning tikka masala maitseainesegu.
5
Sega läbi.
6
Löö pannile 2 muna, maitsesta soolaga, kata kaanega ning prae seni kuni muna on saavutanud sulle sobiva küpsusastme.
7
Naudi!
Heikki Mägi
Aitäh sulle :)