Include in Print View:
Title
Recipe Content
Info
Description
Images
Ingredients
Instructions
Toitumisalane info
Notes
Extended Content
Social Share
Author Bio
Thank You Note
Print
Increase Text
Decrease Text
Suvikõrvitsa parmesani krõbedikud
Kokkamise aeg
30 mins
Toidukord:
Lõunasöök
,
Õhtusöök
,
Vahepala
Raskusaste:
Edasijõudnu
Portsjoneid:
1
Kaloreid:
Liiga vähe :)
Koostisosad
0.5
suvikõrvitsat
1
porgand
0.5
muna
2
spl
parmesani juustu
3
spl
riivitud light juustu
1
tl
rafineeritud kookosõli
maitseks
Himaalaja roosat soola
maitseks
pipart
Valmistamisjuhend
1
Riivi jämeda riiviga suvikõrvits ja porgand.
2
Pigista suvikõrvitsast liigne vesi välja.
3
Sega sisse muna, riivitud parmesan ja riivitud juust.
4
Maitsesta soolaga.
5
Sega läbi ja vooli käte vahel väikesed pätsikesed. Kui tunned, et pätsikesed on veel liiga vesised, pigista viimnegi vesi välja.
6
Aseta ahjuplaadile.
7
Piserda igale pätsile peale tiba õli.
8
Küpseta ahjus 180 kraadi juures 30-35 minutit.
Heikki Mägi
Aitäh sulle :)