Include in Print View:
Title
Recipe Content
Info
Description
Images
Ingredients
Instructions
Toitumisalane info
Notes
Extended Content
Social Share
Author Bio
Thank You Note
Print
Increase Text
Decrease Text
Suvikõrvitsanuudlid kanalihapallidega
Kokkamise aeg
30 mins
Toidukord:
Lõunasöök
,
Õhtusöök
Raskusaste:
Keskmine
Portsjoneid:
1
Kaloreid:
Naudi ja ära kaloreid loe :)
Koostisosad
1
suur
suvikõrvits
1
tl
pestot
1
muna
7
spl
kanahakklihasegu fileest
(170 g)
2
tl
rafineeritud kookosõli
1
viil
röstsaia
2
peotäit
kirsstomateid
maitseks
Himaalaja roosat soola
maitseks
basiilikut
Valmistamisjuhend
1
Ribasta suvikõrvitsad.
2
Lisa pestokaste, tiba soola ning sega korralikult läbi.
3
Kanalihapallide valmistamiseks kasta röstsai hetkeks vette.
4
Seejärel pigista üleliigne vesi välja ning pane sai kaussi.
5
Lisa kanahakklihasegu, muna, sool ning sega kätega korralikult läbi. Maitsesta soolaga.
6
Vooli kätega pallid ja prae pannil kuldseks.
7
Serveerides lisa kirsstomatid ja basiilik.
Heikki Mägi
Aitäh sulle :)