- 1
Sega kokku sojakaste, mesi, riivitud ingver, küüslauk ja näpuotsatäis pipart.
- 2
Määri lõhefilee seguga ja lase marineeruda 10 minutit.
- 3
Keeda pruun riis vastavalt pakendi juhistele.
- 4
Kuumuta kookosõli pannil keskmisel kuumusel.
- 5
Lisa paprikad, suvikõrvits ja seened, prae umbes 5 minutit, kuni need on õrnalt krõmpsud.
- 6
Kui valmis, lisa seesamiseemneõli.
- 7
Maitsesta soola ja pipraga.
- 8
Kuumuta mittenakkuv pann keskmiselt kõrgel kuumusel.
- 9
Küpseta marineeritud lõhe mõlemalt poolt 3-4 minutit, kuni see on täielikult küps.
- 10
Lõpus raputa lõhele seesamiseemneid.
- 11
Aseta taldrikule keedetud pruun riis, lõhe ja vokk-köögiviljad.
- 12
Nirista järelejäänud teriyakikaste lõhele või köögiviljadele.