Include in Print View:
Title
Recipe Content
Info
Description
Images
Ingredients
Instructions
Toitumisalane info
Notes
Extended Content
Social Share
Author Bio
Thank You Note
Print
Increase Text
Decrease Text
Tomatisupp veisehakklihaga
Kokkamise aeg
20 mins
Toidukord:
Lõunasöök
,
Õhtusöök
Portsjoneid:
1
Kaloreid:
Söö kõht täis
Koostisosad
1
pakk
pitsa ja pasta kastet
(nt Pomito)
150
g
delikatesshakkliha
2
küüslauguküünt
2
tl
rafineeritud kookosõli
1
spl
seemnesegu
3
spl
kohvikoort
maitseks
Himaalaja roosat soola
2
spl
light riivitud juustu
maitseks
basiilikut
maitseks
pipart
Valmistamisjuhend
1
Prae hakkliha õlis kergelt läbi. Maitsesta soola ja pipraga ning tõsta kõrvale.
2
Purusta küüslauk ja prae potis kergelt läbi.
3
Vala peale tomatikaste ning lase keema.
4
Maitsesta soola ja pipraga.
5
Vala peale kohvikoor, sega läbi ning tõsta tulelt.
6
Serveerides lisa hakkliha, riivjuust ning seemnesegu.
7
Kaunista basiilikuga.
Heikki Mägi
Aitäh sulle :)